Jag vet att jag är grym

Exakt så! Jag vet att jag är grym.

Ingenting jag direkt säger till mig själv varje dag. För vet jag verkligen det? Klart jag gör någonstans, men vi människor tycks vara förprogrammerade att upptäcka fel och brister kanske framförallt hos oss själva. Så att hitta det grymma hos sig själv får liksom komma efter allt det negativa vi tänker om oss själva. Och hur grym känner man sig då egentligen? Inte så värst skulle jag vilja påstå.

Hejdå negativiteten

Så av den anledningen kommer jag nu packa ihop alla mina föreställda brister och låsa in dem så de aldrig mer får se dagens ljus. När jag ändå är i farten kan jag ta med min osäkerhet också. För jag vet att jag är så grym.

Hallå Rebecca du har två underbara barn, världens finaste man. Du är fantastiskt bra på att sätta ihop träningspass! Du har till och med lärt dig att vända din ilska till något positivt. Du är grym!

Utmaningen

En utmaning jag vill skicka med dig som läser detta. Skriv ner minst 3 saker du är tacksam över och minst 3 saker som du är bra på. Gör detta till din kvällsrutin så avslutar du varje dag på bästa sätt. Om du mot förmodan skulle behöva lite pepp en dag, plocka fram dina listor och titta på dem. Känns lite bättre nu eller hur?

Inspirera gärna oss andra också genom att skriva dem här i kommentarsfältet.

Här om dagen fick jag för mig att testa gå ner i spagat. Och som ni ser lyckades jag. Har inte lyckats med detta sen innan jag fick barn för mer än 5 år sedan. Förstå att jag är så jäkla nöjd över att jag lyckades!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras