Mindre socker – Fler promenader

 

Utvilad, glad och pigg. Ja, så kände jag mig imorse när jag klivit upp. Vilket verkligen inte händer ofta numera. Är helt övertygad om att det mycket är tack vare att jag dragit ner på sockret den senaste tiden, samt att jag faktiskt tagit flera kvällspromenader, vilket jag varit dålig på sen i somras. Så frisk luft och mindre socker verkar vara ett vinnande koncept.

 

Utvilad, glad och pigg. Ja, så kände jag mig imorse när jag klivit upp. Vilket verkligen inte händer ofta numera. Är helt övertygad om att det mycket är tack vare att jag dragit ner på sockret den senaste tiden, samt att jag faktiskt tagit flera kvällspromenader, vilket jag varit dålig på sen i somras. Så frisk luft och mindre socker verkar vara ett vinnande koncept.

Ni hänger väl med i min utmaning: Ett november utan socker? Se mitt tidigare inlägg här

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras