Ta hand om ditt största organ!

Godkväll.

Att träna och äta rätt kanske du har koll på? Men hur väl tar du hand om din hy? Huden är vårt största organ och får stå ut med mer än vad vi tror. Därför gäller det att vårda huden på rätt sätt och kanske framförallt hyn i ansiktet. Här kommer några tips för optimal daglig hudvård.

Godkväll.

Att träna och äta rätt kanske du har koll på? Men hur väl tar du hand om din hy? Huden är vårt största organ och får stå ut med mer än vad vi tror. Därför gäller det att vårda huden på rätt sätt och kanske framförallt hyn i ansiktet. Här kommer några tips för optimal daglig hudvård.

  1. Tvätta ansiktet med en rengöringskräm eller mild tvål
  2. Badda huden med en refreshing toner eller så kallat ansiktsvatten
  3. Applicera ett återfuktande serum
  4. Sist men inte minst applicera en dagkräm
Lägg till en skrubb och ansiktsmask 1-2 gånger i veckan så har du gett din hy den bästa förutsättningen.
Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras