Tanka på med bra energi

Det är så himla lätt att göra av med energi.

Men desto svårare att tanka på med bra energi. Så fort jag hamnar i en dålig vana att gå och älta något suger det så otroligt mycket energi. Så himla dumt.

Efter en smärre katastrof som inträffade igår (enligt mig då) så bestämde jag mig för att jag ska sluta ta ut oro och ilska i förskott. På riktigt denna gång. Just för att det är så himla dumt. Varför frammana tankar och känslor som får en att må dåligt? Bara för att jag tror att det kan vara ett framtida scenario? Tyvärr väldigt lätt och jag är övertygad om att jag inte är ensam om det heller. Mycket bättre att ta ut lycka i förskott istället.

Idag är första dagen i mitt nya liv

Nja kanske inte så klyschigt. Även om jag lyckats tämligen bra idag. Men det är inte bara att bestämma och så slutar en ta ut oro i förskott. Vanan sitter och jag kommer nog få påminna mig många gånger om att sluta älta eller oroa mig. Något avundsjuk på människor som tycks ta allt med en klackspark och mena på att saker och ting inte är så farliga som jag vill framställa dem. Jovisst!

Vad tänker jag då att jag ska uppnå genom att sluta ta ut oro i förskott? Här kommer några punkter som jag hoppas blir resultatet:

  • Mer energi över
  • Gladare och mer harmonisk
  • Minskad anspänning och stress

Önska mig lycka till. Känner mig lite som på bilden inför detta. Fötterna upp och huvudet ned.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras