Instastory – dags för mig att lämna över

Imorgon lämnar jag över staffetpinnen för sporthälsas instastory.

Det har varit en otroligt rolig vecka att få bjuda på lite ögonblick från mitt liv. Det blir mycket närmare på instastory än vad det blir här på bloggen. Jag hoppas ni som följer sporthälsa på instagram uppskattart det lika mycket som jag har gjort. Följer ni inte Sporthälsa på instagram så in och följ här

Jag har slängt upp lite frågor som avslutning på veckan. Hoppas verkligen ni har lust att gå in att besvara. Allra sist postar jag mina bästa tips för att få träningen gjord när man har småbarn.

Och vill ni fortsätta följa mig på instagram så hittar ni mig här

Såhär har det sett ut under veckan.

instastory

instastory

instastory

instastory

Väl mött!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras