Proteinglass

När en dras med en förkylning så är glass ett mirakel för halsen. Därför äter jag glass med lite extra gott samvete. Handlade hem nijes propud-glass med smak av citron. Sådär i mitt tycke. Men gillar man deras övriga produkter så kommer man inte bli besviken.

Vill du hellre göra din egen proteinglass så kommer här ett recept för dig som kan vänta några timmar på glass 😉

Proteinglass

– 2-3 äggvitor

– 250 g kesella

– 2 dl vassleprotein

– 1 msk mjölk/grädde

När en dras med en förkylning så är glass ett mirakel för halsen. Därför äter jag glass med lite extra gott samvete. Handlade hem nijes propud-glass med smak av citron. Sådär i mitt tycke. Men gillar man deras övriga produkter så kommer man inte bli besviken.

propud_0 - Proteinglass

Vill du hellre göra din egen proteinglass så kommer här ett recept för dig som kan vänta några timmar på glass 😉

Proteinglass

– 2-3 äggvitor

– 250 g kesella

– 2 dl vassleprotein

– 1 msk mjölk/grädde

Gör så här:

1. Vispa ner proteinpulver och mjölk med kessellan.

2. Ta en annan bunke och vispa äggvitorna hårt.

3. När du vispat klart äggvitorna vänder du ner kessellasmetet.

4. Ställ i frysen 3 timmar.

5. Ta ut och rör om med 30 minuters intervaller de 2 första timmarna.

6. Enjoy med bär eller vad du nu helst har till din glass.

Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.