Yummy easter

Glad påsk alla fina läsare!

Första lediga dagen denna påskvecka. Jag har haft fullt upp med möten hela veckan. Igår var jag hemma vid 10 på kvällen efter ett större möte. Roligt, men oj så trött jag var innan jag fick mig några timmars sömn.

Sockerfällorna

Efter att ha fått bort en hel del socker som jag tidigare skrivit om blivit en stor del av kosten. Så kommer jag denna helg inte vräka i mig några mängder. Vet ni vad? Det går riktigt snabbt att ställa om smaklökarna. Allt sött smakar inte alls lika gott som tidigare och jag blir inte alls sugen på samma sätt. Inser mer och mer att det faktiskt bara handlar om att bestämma sig. En plan för hur man ska göra kan ju också vara bra förstås 😉 Men man vinner mycket på att ha rätt mindset.

Alternativt påskgott

För er som vill ha alternativ på påskgodiset kommer här ett recept som jag bjudit mina kunder på.

Kokosbollar
Ingredienser
3 dl ekologiska havregryn
2 skopor Forever Ultra Vanilj
3 msk Aloe Vera Gel
1 mosad banan
4 msk kakao
3 msk kokosolja

Gör så här:
Smaksätt med kaffe, pepparmynta, apelsinskal eller annat du gillar.
Blanda alla ingredienser till en smek. Tillsätt eventuellt lite kokosolja eller aloe vera gel för ”rätt” konsistens. Gör små bollar och rulla dem i kokos eller nötkross om du föredrar det.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras