Årets julkalender – Lucka 15

Lucka 15 är för dig som vill hålla dig fräsch hela dagen

Hur många gånger har du köpt en deo som kladdar eller inte håller måttet? Allt för många gånger kanske? Då tycker jag det är dags för dig att prova Aloe Ever-Shield.

lucka 15

Håller dig fräsch hela dagen

Skonsam och effektiv deostick med hudvårdande Aloe vera. Mild unisexdoft och behaglig konsistens som varken kladdar eller lämnar fläckar på kläderna.

För vem?

Det här är en produkt för alla som vill vara säkra på att hålla sig fräscha hela dagen. Den milda doften gör att den passar lika bra för både honom och henne.

Du får:

  • en effektiv deodorant du kan lita på
  • hudvårdande Aloe vera
  • behaglig konsistens som inte kladdar
  • en produkt utan aluminiumklorid

En deo att lita på

Vem du än är, vad du än gör – när temperaturen och tempot stiger under dagen känns det tryggt att kunna känna sig lika fräsch som när man gick hemifrån på morgonen. Aloe Ever-Shield™ Deodorant ger alla ett lika effektivt skydd mot dålig lukt.

Med hudvårdande Aloe vera

En av de viktigaste ingredienserna i Aloe Ever-Shield™ är Aloe vera som bidrar med såväl hudvårdande som mjukgörande och fuktighetsbevarande egenskaper. Den gör också att du kan applicera Aloe Ever-Shield™ direkt efter tvätt, rakning och vaxning utan att det svider på huden.

Erbjudande lucka 15

När du handlar din Aloe Ever-Shield idag får du med en liten gåva.
Som alltid 90 dagarsnöjdkundgaranti och under december får du dessutom din order fraktfritt.

 

 

 

 

 

Pga regelverk för återförsäljare så skrivs inga priser ut här i bloggen.
Nuvarande kampanjpris ser du som inloggad i webbshoppen. Är du intresserad  av vad ordinarie pris är får du gärna kontakt mig Rebecca@vardagshalsan.se
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.