Årets julkalender – Lucka 14

Fredag och dags för lucka 14

Bakom dagens lucka gömmer sig Forever Aloe Scrub. En produkt som innehåller Forevers egen Aloe vera. Utvald för sina hudvårdande, mjukgörande och fuktighetsgivande egenskaper. Dessutom små små pärlor av naturlig jojobaolja som varsamt exfolierar och avlägsnar orenheter.

lucka 14

Varför exfoliering?

Huden bildar nya celler varje dag och stöter samtidigt bort miljontals döda celler. Den här processen sker allt långsammare ju äldre vi blir och kan resultera i en hud som blir torr, grå och matt på ytan. Regelbunden exfoliering hjälper inte bara till med att avlägsna döda hudceller och göra huden ren och fräsch – den gör också att dina krämer lättare kan tränga ner i huden och verka mer effektivt.

Gör huden ren och fräsch utan att torka ut

Forever Aloe Scrub™ bjuder på effektiv exfoliering för hela kroppen – och är mild nog att kunna användas varje dag. Baserad på vår egen Aloe vera såklart.

För vem?

För unga som äldre, kvinnor som män: det här är en produkt som passar alla som vill unna sin hud en riktig djuprengöring då och då. Passar alla hudtyper.

Du får:

  • en riktig djuprengöring
  • mild och effektiv exfoliering
  • en produkt för hela kroppen
  • hudvårdande och fuktighetsbevarande ingredienser

Erbjudande lucka 14

Handla din scrub via länken nedan.
Alltid 90 dagars nöjdkundgaranti och gratis frakt på allt under december.

http://myaloevera.se/vardagshalsan/sv/shop/category/hudvard_1/product/forever_aloe_scrub_tm

 

 

 

 

 

 

Pga regelverk för återförsäljare så skrivs inga priser ut här i bloggen.
Nuvarande kampanjpris ser du som inloggad i webbshoppen. Är du intresserad  av vad ordinarie pris är får du gärna kontakt mig Rebecca@vardagshalsan.se
Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.