Årets julkalender – Lucka 21

Bakom lucka 21 finner vi ett julpaket av två favoriter.

Det är den vintertorra hyns räddning – Aloe Propolis och Aloe Lip.

lucka 21

Vad är propolis?

Propolis kallas också för bikitt. Det är en riktig bi-produkt, en ingrediens som tillverkas av bin för att användas som skyddande tätningsmedel i boet. Råvaran till biets produktion av propolis är kåda från barrträd och harts från vissa lövträd. För oss människor är propolis en populär ingrediens i både hudvårdsprodukter och kosttillskott.

För hela kroppen

Aloe Propolis Creme är både mjukgörande och fuktighetsbevarande och absorberas snabbt av huden. Den kan användas över hela kroppen, både som hand- och fotkräm och som dag- och nattkräm. Passar även känslig hud. När du väl har börjat använda Aloe Propolis Creme förstår du varför den är en av våra mest populära produkter.

Håller leendet i form i alla väder

Läppcerat med Aloe vera, jojobaolja och bivax som gör dina läppar mjuka och lena – och skyddar dem mot väder och vind.

Vårdar, mjukgör, skyddar och lugnar

Aloe Lips™ innehåller en väl beprövad kombination av Aloe vera, jojobaolja och bivax som gör dina läppar mjuka och lena och skyddar dem mot väder och vind. Aloe vera och jojobaolja bidrar med hudvårdande och mjukgörande egenskaper och bivax hjälper till att skydda huden i alla väder. Aloe Lips™ innehåller även allantoin som lugnar huden och kan också användas på nagelbanden och vid klåda av insektsstick, till exempel. Ha alltid ett i fickan!

För vem?

Aloe Lips™ följer gärna med på äventyr och passar lika bra för fashionistan som för skogsmullen, ja, helt enkelt för alla som vill ha mjuka, lena läppar. Varje dag – var du än är.

Erbjudande lucka 21

Du hittar dagens erbjudande hittar du på länken nedan. Jag har lagt in en fin rabatt på paketet.
Alltid 90 dagars nöjdkundgaranti och fraktfritt hela december.

http://myaloevera.se/vardagshalsan/sv/shop/category/julkampanj/product/sammetslen_lyster

 

 

 

 

 

 

 

Pga regelverk för återförsäljare så skrivs inga priser ut här i bloggen.
Nuvarande kampanjpris ser du som inloggad i webbshoppen. Är du intresserad  av vad ordinarie pris är får du gärna kontakt mig Rebecca@vardagshalsan.se
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.