Årets julkalender – Lucka 18

Lucka 18 och mindre än en vecka kvar till julafton

Har du inte hittat den perfekta gåbort-presenten ännu så kanske det som finns bakom lucka 18 vara till hjälp. Låt mig presentera Avocado face & body soap.

lucka 18

Ren och len – hela dagen

Mild, fuktighetsbevarande tvål med avokadosmör som passar alla hudtyper. Rengör både skonsamt och effektivt och har en oemotståndligt uppfriskande citrusdoft.

För vem?

Flytande tvål i all ära – men det är något visst med känslan av en klassisk tvål. Avocado Face & Body Soap är en produkt som passar fint i varje badrum. Den passar alla hudtyper och den friska doften uppskattas av såväl kvinnor som män.

Du får:

  • skonsam och effektiv rengöring
  • hudvårdande och fuktighetsbevarande avokado
  • härligt fräsch citrusdoft
  • en tvål för alla hudtyper

Skönhet från naturen

Naturlig skönhet börjar med ren, fräsch hud. Och ren, fräsch hud börjar i naturen. I 40 år har Forever Living Products arbetat med att hitta och bearbeta naturliga källor till hudvård. Det här är en av dem: avokado.

Hudvårdande avokado

Avokado har mängder av hudvänliga egenskaper. Den verkar hudvårdande, mjukgörande och återfuktande, samtidigt som den lugnar din hud. I Avocado Face & Body Soap har den fått sällskap av fuktighetsbevarande glycerin som även hjälper till att skydda din hud. Tillsammans bildar ingredienserna en produkt som passar de allra flesta. Fet hud rengör den varligt utan att irritera. Har du torr och känslig hud verkar den för att hjälpa huden att bevara den viktiga fuktighetsbalansen.

Varsam rengöring från topp till tå

Avocado Face & Body Soap fungerar lika bra till ansiktet som för resten av kroppen. Den rengör varsamt, friskar upp och lämnar en oemotståndlig fräsch känsla efter sig. Huden känns ren, len och uppfriskad.

Erbjudande lucka 18

Avokadotvålen köper du idag till rabatterat pris på länken nedan.
Alltid 90 dagars nöjdkundgaranti och dessutom fraktfritt under hela december.

http://myaloevera.se/vardagshalsan/sv/shop/category/hudvard_1/product/avocado_face_body_soap

 

 

 

 

 

 

 

 

Pga regelverk för återförsäljare så skrivs inga priser ut här i bloggen.
Nuvarande kampanjpris ser du som inloggad i webbshoppen. Är du intresserad  av vad ordinarie pris är får du gärna kontakt mig Rebecca@vardagshalsan.se
Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.