Årets julkalender – Lucka 20

En av hösten nyheter är vad som döljer sig bakom lucka 20.

Aloe bio-cellulose är den senaste lanseringen inom hudvård från Forever. Jag tycker personligen den är suverän då jag slipper momentet efteråt att skölja bort masken.

lucka 20

Lyxig ansiktsmask för alla hudtyper

Nu är modern, avancerad hudvård enklare än någonsin förut: säg hej till aloe bio-cellulose mask! Här får du en lättanvänd och effektiv engångsmask med anti aging-egenskaper som ger din hud massor av fukt och en helt ny lyster – på bara 20 minuter.

För vem?

Aloe bio-cellulose mask passar alla åldrar och alla hudtyper, ett utmärkt val för att snabbt pigga upp hud som känns lite matt och trött. Extra bra för dig som tycker det är krångligt med traditionella masker som behöver sköljas av efteråt. Masken är också helt doftfri, veganvänlig och komposterbar.

Du får:

  • en intensivt återfuktande mask med anti aging-egenskaper
  • en produkt som ger lyster och förbättrar din hudton
  • mängder av hudvårdande ingredienser
  • en ansiktsmask för alla hudtyper som är enkel att använda

Det senaste inom hudvård

Trenden med den här typen av masker har slagit igenom stort de senaste åren. Men aloe bio-cellulose mask tar innovationen ännu ett steg längre. Den här masken är nämligen tillverkad av bio-cellulosa, ett organiskt material som kan hålla massor av fukt, vilket gör det till ett lämpligt transportmedel för alla fina hudvårdsingredienser som masken innehåller. Materialet är också väldigt formbart, dessa fina fibrer är 1000 gånger tunnare än ett hårstrå, vilket gör att aloe bio-cellulose mask sitter perfekt. Bio-cellulosa skapas av bakterier som matas med lämplig näring och sedan producerar det tunna tygliknande materialet. I det här fallet har bakterien förstås matats med de bästa vi har: Aloe vera.

Fantastiska ingredienser

Masken är mättad med ett serum som innehåller en hög halt av vår finaste Aloe vera, utvald för sina hudvårdande, mjukgörande och fuktighetsbevarande egenskapers skull. Här finns välkända ingredienser som fuktighetsbevarande natriumhyaluronat och skyddande glycerin. Men också nya, spännande bekantskaper som hudvårdande hästkastanjextrakt, koffein och zinkglukonat och uppstramande extrakt av grönt te, en antioxidant som vårdar, stärker och skyddar din hud.

Erbjudande lucka 20

Masken säljs i pack om 5 till ett rabatterat pris idag 20 december. Följ länken nedan.
Som alltid 90 dagars nöjdkundgaranti och fraktfritt under december månad.

http://myaloevera.se/vardagshalsan/sv/shop/category/hudvard_1/product/aloe_bio_cellulose_mask

 

 

 

 

 

 

 

 

Pga regelverk för återförsäljare så skrivs inga priser ut här i bloggen.
Nuvarande kampanjpris ser du som inloggad i webbshoppen. Är du intresserad  av vad ordinarie pris är får du gärna kontakt mig Rebecca@vardagshalsan.se
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.