Årets julkalender – Lucka 23

Dan före dopparedan – dags att öppna lucka 23

Här är något som passar dig som inte vill ha en hel uppsjö av rengöringsprodukter. Dessutom med omtanke om miljön. Säg hej till Forever Aloe MPD x2 Ultra.

lucka 23

Fixar hela hemmets rengöringsbehov

Forever Aloe MPD 2X Ultra är en effektiv och skonsam allrengöring med vår egen Aloe vera. Fungerar lika bra till all sorts tvätt och städning som till handdisk.

För vem?

Det här är en produkt för alla hem. Eftersom Forever Aloe MPD 2X Ultra är så mångsidig passar den extra bra för de som vill rensa bland antalet produkter som används i hushållet.

Du får:

  • en skonsam och effektiv allrengöring med Aloe vera
  • en produkt fri från fosfor
  • en koncentrerad produkt som räcker länge
  • ett rent hem med minimal miljöpåverkan

En produkt för all rengöring

Varje vecka använder vi mängder av olika rengöringsmedel. Vore det inte bra om vi istället kunde använda en och samma produkt till tvätt, disk, golv, ja till och med till badrummet? Det kan du. Med Forever Aloe MPD 2X Ultra. MPD är engelska och står för Multi Purpose Detergent, som betyder allrengöringsmedel. Och Forever MPD 2X Ultra är precis vad den heter: en effektiv och skonsam allrengöring att använda till allt.

För tvätt, städning och handdisk

Forever Aloe MPD 2X Ultra är ett mångsidigt och koncentrerat, flytande rengöringsmedel. Det fungerar lika bra för all sorts tvätt av kläder som för rengöring av golv, badrum, kakel och till handdisk. Det rengör effektivt från smuts, löser upp fett och tar bort fläckar, utan att repa eller förstöra några ytor. Forever Aloe MPD 2X Ultra är ett allrengöringsmedel som verkligen gör skäl för namnet. Den innehåller dessutom vår egen Aloe vera för att vara vårda dina händer.

Med omtanke om miljön

Forever Aloe MPD 2X Ultra är fritt från fosfor. Alla ytaktiva ämnen, tensider, som ingår är lätt biologiskt nedbrytbara, vilket gör att negativ miljöpåverkan minskar. Forever Aloe MPD 2X Ultra innehåller heller inte några optiska vitmedel. Dessutom är produkten mycket koncentrerad, du behöver till exempel bara 10 ml till 5 liter vatten för allrengöring. Det gör att din produkt räcker länge, men också att vi sparar emballage och minskar vår miljöpåverkan.

Erbjudande lucka 23

Dagens produkt hittar du på länken nedan. Idag följer en extra gåva med din beställning.
Som alltid 90 dagars nöjdkundgaranti och fraktfritt under december.

http://myaloevera.se/vardagshalsan/sv/shop/category/hem_hushall/product/forever_aloe_mpd_2x_ultra

 

 

 

 

Pga regelverk för återförsäljare så skrivs inga priser ut här i bloggen.
Pris ser du som inloggad i webbshoppen. Är du intresserad  av vilken gåva som ges idag får du gärna kontakt mig Rebecca@vardagshalsan.se innan din beställning.
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.