Farsdag present eller inte?

Nästa söndag är det farsdag

Jag har vridit och vänt på detta många gånger gällande farsdag. Ska jag ordna något present till min pappa och barnens pappa? Något som visar uppskattning. Jag tycker helt ärligt det är jättesvårt. För jag står med ena foten i det här antikonsumenthetsen för olika dagar. Samtidigt som jag tycker det är trevligt och mysigt att få ge bort något som visar min och barnens uppskattning. Därför är jag väldigt kräsen med vad vi ska ge bort. Att köpa något med ”världens bästa pappa” tryckt på sig utan tanke är inte riktigt min melodi.

Jag vill verkligen att det ska vara något de har nytta av eller kan uppskatta en längre tid. Som sagt väldigt svårt att hitta just den där perfekta grejen. Tillslut så har jag nog ändå kommit fram till att det vi ska göra i vår familj främst ska bestå av upplevelser.

Några förslag på aktiviteter till farsdag

Här är några av de saker jag funderar på att vi ska ordna till barnens pappa som vi hoppas att han som småbarnsförälder ska uppskatta.

  1. Sovmorgon
  2. Frukost på sängen
  3. Egen tid till träning
  4. Farsdagfika

Fyll gärna på listan om du har egna tips på vad man kan hitta på. Fokus bör vara uppskattning och mysfaktor.

farsdag

18 Comments
  1. Gällande presenter har jag börjar ge upplevelser tillsammans med personen. Det behöver inte bara jätte aktiviter utan kan räcka med en tjöt dag där jag bjuder på lite kaffe och gott

  2. Gällande presenter har jag börjar ge upplevelser tillsammans med personen. Det behöver inte bara jätte aktiviter utan kan räcka med en tjöt dag där jag bjuder på lite kaffe och gott 🙂

  3. Vet precis vad du menar! är precis likadan är väldigt kräsen när jag ska köpa presenter över lag. Till min pappa kommer jag nog ge honom nåt med fotboll eller de laget han håller på. Hoppas allt går bra och hoppas du får en fortsatt trevlig dag! 🙂

  4. Jag har beställt en magisk mugg till sambon ifrån dottern. Blir väl att köpa någon trisslott eller något till min pappa. ???? Känns roligare att skämma bort sambon nu när han är pappa än min egna pappa. Dessutom fyller min pappa år 10 dec så du firas han ju!

  5. De punkter tycker jag låter toppen men jag skulle kunna lägga till en till punkt & de är ensam tid med barnen & att du åker till din pappa & fira han

Leave a Reply

Your email address will not be published.