Helgen i bilder

Här kommer helgen i bilder

I lördags var tanken att hela familjen skulle gått på familjejympa. Men sjuka barn satte stopp för det. Istället tillbringades lördagen inne med endast en kortare promenad för att få lite frisk luft. Jag passade även på att baka lite inför farsdag som var igår. Det blev en tårta med chokladbottnar fylld med hallonmousse. Spacklad med smörkräm och täckt med marsipan.

Igår som var farsdag var det något piggare barn. Mannen fick paket och nybakt bröd till frukost. Sen kände jag att jag verkligen behövde ladda på med lite go känsla i kroppen. Så jag lämnade mannen med barnen en stund för att själv träna av mig. På eftermiddagen fick vi besök av våra fäder tillika barnens morfar och farfar för lite farsdagsfika. Jag tycker det är skönt att ibland få en anledning eller rättare sagt en spark i baken till att faktiskt bjuda hem sina pappor.

Hoppas ni också haft en fin helg (utan sjuka barn!) 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.