En kopp kaffe och gott sällskap

För mig är en kopp kaffe i gott sällskap balsam för själen.

Det har nog inte undgått någon som följer mig att jag fullkomligt älskar kaffe. Får jag dessutom avnjuta en kopp i gott sällskap så är jag enormt lycklig. Jag har till och med fått mannen till att börja dricka kaffe av just den anledningen. Sen han började jobba inne på kontor är en kopp kaffe något han numera uppskattar.

Just idag fick jag till en lunch- och kaffedejt med en väninna som jag numera träffar allt för sällan. Därför är jag extra lycklig att jag fick avnjuta en kopp kaffe i hennes sällskap. Föregående vecka var brutalt slitsam och denna tycks inte bli lugnare. Så detta som fick mig att ladda på med lite extra energi var förutom väldigt trevligt oerhört nödvändigt.

Jag hoppas få ordning på allt tills helgen. Så att nästa vecka blir något lugnare.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.