Söndagsträningen – hallå våren vart är du?

Några justeringar i söndagsträningen

Vädret är inte alls lockande idag för en löprunda som jag hade planerat. Regnet öser ner utanför köksfönstret. En kombination av att ha gått upp kl. 5 hela veckan gör verkligen inte saken bättre. Nej, idag vill jag ska vara en mysdag, bara få kura upp i soffan med en filt och en kaffe. Det ljuva småbarnslivet innebär dock något annat. Så jag får nöja mig med att ta min kopp kaffe på stående fot.

Söndagsträningen får bli av efter att kaffet är uppdrucket då är jag nog redo att ge mig i kast med ett träningspass. Vad det exakt blir återstår att se, men jag kommer att hålla mig inomhus. Med tanke på rådande träningsvärk skulle nog ett yogapass sitta fint.

Hallå våren vart är du? Nu får du ta och komma hit. Jag vill faktiskt få uppleva några härliga löparpass i vårsolen inom en väldigt snar framtid.

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.