Julstress eller träningsglädje?

Godmorgon.

Nu är det mindre än en månad kvar till julafton. Kanske är du klar med julklapparna redan, kanske har du bra många kvar att införskaffa eller så struntar du helt i vad julklappar heter. Jag gissar att de flesta som inte struntar helt i julklappar ändå har en och annan kvar att köpa. Vi har precis gått in i advent och fortfarande en hel dag kvar till innan vi ens är i december. Så varför stressa redan nu? Det är ju så långt kvar till julafton.

Godmorgon.

Nu är det mindre än en månad kvar till julafton. Kanske är du klar med julklapparna redan, kanske har du bra många kvar att införskaffa eller så struntar du helt i vad julklappar heter. Jag gissar att de flesta som inte struntar helt i julklappar ändå har en och annan kvar att köpa. Vi har precis gått in i advent och fortfarande en hel dag kvar till innan vi ens är i december. Så varför stressa redan nu? Det är ju så långt kvar till julafton.

Tidigare år har jag hört att det är svårt att hinna med träningen när det är så mycket att fixa innan julafton. Till alla er skulle jag vilja vända det hela. Att träna ger dig mer energi att orka fixa allt det där som ska fixas. Och istället för att gå på stan i timmar för att leta den perfekta julklappen. Riv av ett träningspass. Jag vet inte hur det är för er, men jag får tusen gånger bättre idéer efter och under ett träningspass kontra att gå flera timmar på stan. Så lycka till att hantera allt julfix och trix.

Ni har väll inte missat att vi kör igång Sporthälsas julkalender imorgon?

Bildresultat för julstress

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras