Kesobröd

Igår bakade jag ett busenkelt och gott kesobröd.

Just det här med enkelt tilltalade mig väldigt mycket. Jag har verkligen inte tid för något som tar tid att baka. Innan barn kunde jag ägna en hel dag åt att baka. Två barn senare är jag glad om jag hinner laga mat (okej kanske inte så illa, men ni med barn ni vet).

Recept Kesobröd

250g minikeso
1 tsk bakpulver
2 dl mixad havregryn
2 st ägg

Blanda ihop alla ingredienser och in i ugnen på 200 grader i 10-12 minuter.
Jag valde att göra 4 satser och bre ut allt i långpanna.

9 kommentarer
  1. Jag förstod inte hur mycket linfrön & chiafrön de skulle vara? Skulle det vara 7 tsk frön totalt?
    Tacksam för svar, är väldigt nyfiken på att baka kesobullarna ????
    Hälsningar Anna

    1. Oj det ska stå 1-1,5 tsk, har råkat skriva fel där så det blev otydligt.. Så ca 1-1,5 tsk valfria frön totalt, men det går även att utesluta fröna om man vill! Hoppas det blev tydligare nu och att du gillar dem, då får gärna skriva sen vad du tycker om dem när du provat 🙂

  2. Planerat att testa detta recept ända sen i somras… och nu stod en burk keso och tänkte bli gammal i kylskåpet ;-). Dubblade ditt recept. Verkligen toppengott! Tack för tips och recept!

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras