Idag har jag tagit ledigt från alla måsten

Ja, idag har jag helt och hållet tagit ledigt från alla tråkiga måsten!

Istället har jag ägnat mig åt det jag tycker om. Tänk vad skönt om varje dag skulle vara så. Just nu har jag några saker som verkligen suger energi från mig, saker jag verkligen behöver ta tag i. Saker som jag behövt ägna stor del åt nästan varje dag. Men inte idag. För idag kände jag att jag måste få ta ledigt och ladda om batterierna.

Istället har jag ägnat mig åt mina barn. Vilken lycka! Sen har lite hederligt oavlönat hushållsarbete smugit sig in. Ingenting som gör mig något direkt. Hur skön är änddå inte känslan när tvättkorgen är tömd på smutstvätt, köksbänken skiner och all disk är ren?

Imorgon står hemmaträning på schemat. Kanske att jag tar ytterligare en extra dag ledigt från alla måsten som tömmer mig på energi. Ja, så får det nog bli en extra dag så har jag boostat mig själv ordentligt med energi.

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras