1 Maj = 1 Joggingrundan

1 Maj idag och vår på riktigt.

Eller kanske inte riktigt, för utanför fönstret var det grått och regn när jag vaknade i morse. Ändå så kände jag ett stort behov av att ta mig ut och springa. Vet inte när jag kände mig så taggad senast. Har ju varit ett år med gravidmage och foglossning till och från.

Vilken frihetskänsla

Jag har testat på att springa lite efter förlossningen, men då har jag haft med mig bebisen i vagnen. Nu fick jag för första gången ge mig ut helt själv. Vilken otrolig frihetskänsla det var! Bara Jag, min musik och duggregnet. Detta var precis vad jag behövde. Lite egentid och få röra på kroppen. Senaste 2 veckorna har jag haft så fullt upp att jag knappt kommit ut på några promenader. Men nu ska jag prioritera mig själv och mitt mående lite mer. Så första men absolut inte sista ordentliga löprundan detta år.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras