Sommarlov

Idag är det sommarlov på riktigt.

Kvällen bjöd på avslutning på sonens förskola och avtackning av 6-åringarna som börjar skolan till hösten. Jag kommer att vara hemma med båda barnen hela sommaren. Så avslutningen idag innebar även att sonen nu har sitt första riktiga sommarlov. Vet inte riktigt hur jag tänkt att jag ska kunna matcha en 4-årings behov med en 4-månaders. En hel sommar dessutom! Men är en duktig på att lösa saker när det verkligen behövs så är en.

Egen fikakorg

Förutom sång och avtackning, gavs även tillfälle att fika ute. Eftersom jag och mannen kör en detox tog vi med oss frukt och bär. Hade lovat sonen jordgubbar så sprang in på affären på vägen till förskolan för att få med det. En helt klart lyckad avslutning för sonen som nu (äntligen) sover gott i vår säng.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.