Frukt och förkyld

Fruktstund med mini

Helgen blev till hälften så som vi hade planerat och hälften blev något helt annat. Dagens planer har vi fått ställa in pga förkylning. Vart kom den ens ifrån? Var hur pigg som helst igår och idag är både jag och mannen helt däckade. Vad hände?

Så dagens löparplaner byttes snabbt mot soffläge och te. Jag och mini myser med frukt medan de andra är på badhuset.

Att göra när du är förkyld

Tippar på att jag inte är ensam om att drabbas av en förkylning såhär års. Så för att göra det lite roligare kommer här lite tips på aktiviteter trots förkylning:

  1. Glassarna jag missade i somras. Både Lohilo och Barebelles har flera smaker jag ännu inte hunnit testa. Nu kommer jag helt klart passa på. Skönt för halsen, men framförallt gott!
  2. Läsa böcker. Att läsa är helt klart underskattat. När jag ändå är för trött för att göra något annat, plockar jag fram en bok.
  3. Titta ikapp alla serier jag följer. Hösten innebär att tv-tablån fylls med massa bra serier. Med ett hektiskt småbarnsliv, jobb, skola och träningar kan man lugnt säga att jag inte hunnit sett allt jag önskar.
  4. Naturen. En lugn och harmonisk promenad i skogen kommer jag helt klart ägna mig åt.
  5. När vi ändå pratar om att röra kroppen. Yoga/rörlighet. Lugna mjuka rörelser funkar trots förkylning. Viktigt att man tar det lugnt och lyssnar på kroppen. Inga utmanande positioner.

Krya på dig.

Nu ska jag återgå till fruktstund och sedan soffläge. Håller tummarna att denna förkylning ger mer sig lika snabbt som den fick för sig att dyka upp.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.