Tillbaka till vardagen

Jag är tillbaka till vardagen igen efter jul och nyår.

Allt har gått i ett. Jul. Nyår. 5-års kalas. Senaste månaden har verkligen bjudit på kontraster vad gäller fullt ös och vila. Men nu äntligen börjar allt lugna ner sig och det jag vill kalla vardagen tar vid. Vissa tycker att vardag är tråkigt. Jag tycker vardag är skönt. Det känns tryckt jag vet vad jag får och jag trivs med det. Dessutom vad vore den utan att man ibland sätter lite guldkant på den också?

Tar sig tid att laga lite extra god mat, byter ut det vanliga träningspasset, går tidigare från jobbet för att få extra tid med barnen. Nej vardag är inte tråkigt om du inte gör den tråkig.

På tal om vardagen

Nu har vårterminen på gymmet dragit igång för fullt. Denna termin är min första jag är schemalagd på sen föräldraledigheten. Ser så fram emot det. Tror jag har skrivit det miljoner gånger innan att jag har så mycket kul på gång denna vår. Kan inte hjälpa det, för jag har så mycket att se fram emot. Har dessutom införskaffat lite nya träningsgrejer till hemmagymmet. Men det kommer ni få se mer av framöver.

Kram

Från sonens kalas i lördags. Han är verkligen tokig i pyjamashjältarna.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.