Semesterlugn

Trots föräldraledighet så har jag kommit in i ett så kallat semesterlugn.

Rutinerna har senaste veckan blivit rubbade. Dagarna blir lite som de blir och jag har nästan glömt hur det är att ha rutiner. Tur för mig att mannen börjar jobba nästa vecka igen. Så vi tvingas tillbaka till lite rutiner. Även om jag precis fått mersmak av att vara lediga ihop så är det skönt med rutiner.

Kost och träning

Jag är inte så noga med om det slinker ner en glass just nu. Kanske att jag borde det, men de senaste veckornas värme gör att jag mer eller mindre lever på frukt, glass och bubbelvatten. Så all energi jag kan få i mig resonerar jag som ”bra” energi. Jag som inte brukar ha problem med att få i mig mat, är inte alls sugen på någon lagad mat. Så det blir som sagt mycket enklare mat att äta. Sallad funkar också helt ok, men enligt mig rätt tråkigt i längden.

När det kommer till träning har jag lyckats få till ca 2 gånger i veckan. Helt ok, med tanke på att jag i vanliga fall inte hinner med så mycket fler pass per vecka när båda barnen är hemma. Att dessutom få till några fler träningspass i denna värme känns inte som den lättaste uppgiften. Att springa är det inte att tala om mellan 7-20. Däremot så gick vi till badhuset häromdagen. Att få simma några längder var helt underbart. Vi behövde inte oroa oss för att minstingen skulle få någon sol på sig och vattnet var perfekt temperatur. Att vara ute och träna på sommaren i all ära. Men helt ärligt så tycker jag det är för varmt ute för det. Så för tillfället så flyr jag gärna till gymmet.

Hur tänker ni? Har ni tränat som vanligt i värmen. Tränar ni utomhus eller inne?

Härom dagen när jag tränade, fick dottern vara med på ett hörn.

6 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras