Vecka 35

Godmorgon idag är det måndag och därmed en ny vecka

För mig innebär en ny vecka också nya utmaningar och mål. Denna vecka har jag två mål, det ena är att öka min löprunda från strax över 5km till 6km. Det andra målet jag har är att planera mat för två veckor framöver.

När det kommer till matplanering så brukar jag inte lyckas planera längre än några dagar framåt. Så för mig är två veckor en utmaning. Om jag lyckas med detta lovar jag att dela med mig. För visst är jag inte den enda som törstar efter matinspiration?

Gällande löpningsmålet så har jag planerat in 3 pass denna veckan. Planen är att öka 500m på de två första passen och sedan kör 6km på tredje passet.

Hoppas ni får en lika bra start på veckan som jag haft. Berätta gärna om du också har några mål med den här veckan.

1 kommentar

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras