Söndag = utvärdering

Vad vore mål utan utvärdering?

Jag brukar alltid utvärdera mina veckomål och göra nya för kommande vecka på söndagar. Oftast är dessa dagar lite lugnare. Vilket ger tid för reflektion och kunna ägna en tanke åt veckan som gått.

Just min träningsplan blev något helt annat är vad det var tänkt. Ibland händer saker som ger en ändrade förutsättningar. Lite mindre tid för längre löparpass och en begynnande förkylning har gjort att jag fått dra ner löpningen något. Men jag hade som mål att komma upp i 6km på ett pass och det gjorde jag.

Nya mål

Denna vecka har jag som mål att komma upp i två löparpass som är strax över 6km. Jag ska fortsätta med styrka två dagar i veckan. Och sen kör höstterminen igång för mig denna vecka. Vilket betyder att jag leder spinningklasser.

Kommer bli en härlig vecka! Allt gott.

2 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras