Good vibes – prova på power plate

I tisdags testade jag Power plate för första gången.

Som jag skrev i förra veckan så var det bloggträff i tisdags för oss som bloggar här på sporthälsa. Vi träffades ute på Djursholm och Viberoom för att träna ett pass på Power plate.

Att träna på Power plate var helt nytt för mig. Jag har hört och läst om flera som sagt att det är bra, men aldrig haft tillfälle att testa själv. Nu efter i tisdags har jag anslutning mig till skaran som är förälskade. Verkligen superhäftigt hur kroppen reagerade på passet. Jag måste erkänna att jag även tänkt att det ser himla lätt ut. Men jag kan säga att det var riktigt jobbigt.

För alla

Något jag tog med mig från i tisdags var att vi alla kan ha stor nytta av att träna på en Power plate. Som uppvärmning, huvudsaklig träning, rehab och massage. Dvs väldigt varierande användnings område. På viberooms hemsida finns det en lång lista med plattans fördelar och mer ingående förklaring till hur och varför.

Några som återfinns där är

  • Förbättrad muskelstyrka
  • Viktnedgång
  • Förbättring av cirkulation
  • Förbättrad rörlighet

För dig som är intresserad kan du läsa mer här

För dig som väldigt gärna vill prova Power plate

Så finns möjlighet redan nästa helg under Fitness Festivalen! Det kommer att köras 3 stycken 20-minuters pass om dagen. Du hittar dem i monter A03:09. Endast 4 deltagare per pass så det är verkligen först till kvarn som gäller.

Tider som gäller är
Fredag 30/11 kl. 13, 15 och 17
Lördag 1/12 kl.  11, 13 och 15
Söndag 2/12 kl. 11, 13 och 15

Så ska du till Fitness Festivalen i helgen – testa. Jag lovar att du inte vill missa detta!

 

Ännu mer bilder och annat skoj från bloggeventet hittar du här.
Jag kommer även återkomma med lite mer här på bloggen. under nästa vecka.
Så ni får hålla till godo!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras