Motivation till löpning

LöparglädjenJag är förälskad.

Sedan en månad tillbaka är jag förälskad i att springa längre distanser. Och med längre distanser menar jag milen och uppåt. Jag har sen början på året haft ett väldigt konkret mål med min löpning – att bli bättre på milen. Jag ska erkänna att det var motigt början. Jag som tidigare bara varit bra på korta distanser och älskat det. Men efter jag fick barn har jag haft svårt att hitta tillbaka till den tidigare kärleken. Fram till nu!

Kanske är det den längre distansen, kanske är det att jag börjat löpträna i skogen. Kanske en kombination. Vad vet jag, men jag är så glad att äntligen hitta tillbaka till löparglädjen. Så vad du än gör ge inte upp med dina träningsmål. Det är så värt när man är över tröskeln.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.