Mer träning eller soffpotatis?

Godmorgon!

Nu har jag jobbat hemifrån i nästan 2 månader. Vilket är helt galet. Jobbar du också hemifrån? Hur hanterar du det? Har du hittat bra rutiner? Jag tycker att det funkar förvånansvärt bra, sen så ska jag inte sticka under stolen med att jag längtar till jobbet.

 

Bättre träning eller soffpotatis?

Med obefintliga pendlingstider frigörs mer tid. Vad lägger du den extra tiden på? Jag har lagt min tid på träning. Även om jag skulle kunna ta 1-2 timmars sovmorgon så väljer jag att gå upp samma tid som vanligt för att träna. Detta har lett till att jag förbättrat löpning något otroligt. Hur gör du? Har du mer tid till träning eller är det svårare än någonsin nu när du är hemma? Mitt bästa tips är att träna hemma alternativt utomhus. Lättillgängligt och hur många tjänster finns det inte för hemmaträning? Dags att upptäcka dem nu kanske. Kommer lägga upp en corepass under morgondagen som du kan köra hemma så är du igång sen.

Tips på några tjänster för hemmaträning är:

Mymowo

Yogobe

Sen så sök på youtube så finns massor.

Lycka till med träningen!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.