Årets julkalender – Lucka 1

Äntligen 1 december och dags att öppna lucka 1.

Som jag utlovat så är det en riktig storsäljare som döljer sig bakom första luckan.

Aloe vera drycken

Denna har jag själv druckit under snart 8 år. En fantastisk smidigt kosttillskott som nu under senaste året utvecklats och blivit ännu bättre och smartare förpackad.

Forevers naturella Aloe vera-dryck består av den finaste innergelén från handplockad Aloe vera av högsta kvalitet, skördad vid perfekt mognad. Nu innehåller den även vitamin C och har en ännu godare smak – allt i en miljövänlig förpackning.

För vem?

Forever Aloe Vera Gel™ passar alla som vill ha en ny vana i vardagen. Extra bra för dig som vill hålla dig pigg och frisk, då drycken innehåller vitamin C som bland annat bidrar till att motverka trötthet och utmattning och till immunsystemets normala funktion. Aloe vera i sin tur har använts av människor över hela världen ända sedan tidernas begynnelse. Kanske har du provat någon hudvårdsprodukt med Aloe vera tidigare och är nyfiken på Aloe vera som kosttillskott? Då är du i gott sällskap. Forever Aloe Vera Gel™ älskas redan av miljontals människor världen över.

Erbjudande lucka 1

Är du sugen på att testa denna aloe vera dryck. Så har jag just idag ett superbra erbjudande i shoppen. Drycken finns i tre smaker, naturell, tranbär/äpple och persika. Köper du tre-pack får du ytterligare lite rabatt.

Erbjudandet hittar du här http://myaloevera.se/vardagshalsan/sv/shop/category/kosttillskott_naring

Under hela december får du fri frakt på dina beställningar.

 

 

 

Pga regelverk för återförsäljare så skrivs inga priser ut här i bloggen.
Nuvarande kampanjpris ser du som inloggad i webbshoppen. Är du intresserad  av vad ordinarie pris är får du gärna kontakt mig.
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.