Årets julkalender – Lucka 6

Mer än halva veckan och dags att kika bakom lucka 6

En liten produkt med stort användningsområde är det som gömmer sig bakom lucka 6. Aloe Lips är ett läppcerat med Aloe vera, jojobaolja och bivax som gör dina läppar mjuka och lena – och skyddar dem mot väder och vind. Förutom att använda det som läppcerat är Aloe Lips toppen som första hjälpen mot insektsbett, torra händer och trasiga nagelband.

 

lucka 6

För vem?

Aloe Lips™ följer gärna med på äventyr och passar lika bra för fashionistan som för skogsmullen, ja, helt enkelt för alla som vill ha mjuka, lena läppar. Varje dag – var du än är.

Du får:

  • ett effektivt läppcerat i smidig förpackning
  • hudvårdande Aloe vera och mjukgörande jojobaolja
  • skyddande bivax och lugnande allantoin
  • inget tillsatt vatten – perfekt i både stark vind och kyla

Varför får man torra läppar?

Torra, fnasiga och nariga läppar uppstår ofta i torrt och kallt väder eller om läpparna exponeras för mycket vind eller sol. Om man slickar sig om läpparna när de väl blivit lite torra blir de ofta ännu torrare. Vår saliv innehåller enzymer som absorberar fukt, så när vi slickar på läpparna tar vi bort en del av läpparnas naturliga skydd och kan på så vis göra läpparna torrare. Då står Aloe Lips™ gärna till tjänst.

Vårdar, mjukgör, skyddar och lugnar

Aloe Lips™ innehåller en väl beprövad kombination av Aloe vera, jojobaolja och bivax som gör dina läppar mjuka och lena och skyddar dem mot väder och vind. Aloe vera och jojobaolja bidrar med hudvårdande och mjukgörande egenskaper och bivax hjälper till att skydda huden i alla väder. Aloe Lips™ innehåller även allantoin som lugnar huden och kan också användas på nagelbanden och vid klåda av insektsstick, till exempel. Ha alltid ett i fickan!

Erbjudande lucka 6

Du hittar erbjudandet i webbshopen här

http://myaloevera.se/vardagshalsan/sv/shop/category/hudvard_1/product/aloe_lips_tm_1_st

Som alltid har du 90 dagars nöjdkundgaranti.

Under hela december får du fri frakt på dina beställningar.

 

 

 

Pga regelverk för återförsäljare så skrivs inga priser ut här i bloggen.
Nuvarande kampanjpris ser du som inloggad i webbshoppen. Är du intresserad  av vad ordinarie pris är får du gärna kontakt mig Rebecca@vardagshalsan.se
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.