Årets julkalender – Lucka 8

Hoppas ni har en toppenbra helg. Lördag och dags att öppna lucka 8.

Oavsett vilken hudvård jag använder så använder jag denna som ett komplement för djuprengöring. Forever Marine Mask™ innehåller gurka som hjälper till att göra din hud mjuk och len igen. Vitaminerna A, C och E bidrar också med sina hudvårdande egenskaper, liksom natriumhyaluronat som också är en effektiv fuktbevarare. Och till sist, glycerin som skyddar din hud.

lucka 8

Ge din hud en riktig djuprengöring

Underbar ansiktsmask som gör huden fräsch och smidig igen. Med naturliga havsmineraler från alger, hudvårdande Aloe vera, återfuktande honung och mjukgörande gurka.

För vem?

Efter en lång arbetsdag på kontoret, eller efter en aktiv dag utomhus, kan din hud kännas både torr och livlös. Då kommer Forever Marine Mask™ väl till pass. Det här är en produkt för alla som vill unna sin hud en riktig djuprengöring.

Rengör och återfuktar

Med hjälp av två sorters absorberande lerarter, bentonit och kaolin, rengör Forever Marine Mask™ på djupet.  Samtidigt återställs hudens balans med hjälp av vårdande algextrakt, återfuktande och mjukgörande honung samt uppfriskande och stärkande rosmarin. Här finns också vår Aloe vera, utvald för sina hudvårdande, mjukgörande och fuktighetsbevarande egenskapers skull.

Erbjudande lucka 8

Dagens erbjudande hittar du här http://myaloevera.se/vardagshalsan/sv/shop/category/hudvard_1/product/forever_marine_mask_tm

Som alltid har du 90 dagars nöjdkundgaranti.

Under hela december får du fri frakt på dina beställningar.

 

 

 

 

Pga regelverk för återförsäljare så skrivs inga priser ut här i bloggen.
Nuvarande kampanjpris ser du som inloggad i webbshoppen. Är du intresserad  av vad ordinarie pris är får du gärna kontakt mig Rebecca@vardagshalsan.se
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.