Årsresumé

Årsresumé år 2018

Ännu ett år till historien. Ni vet vissa år bara drar förbi medans andra gör avtryck i våra liv. 2018 har gjort stora avtryck i mitt liv och det är med glädje jag ser tillbaka på det gångna året.

Familjelivet

Helt klart den kategori där det hänt mest i år. För andra gången i mitt liv har jag fått vara med och sätta ett liv till världen. Jag kan nu stolt titulera mig tvåbarnsmamma. Varje dag är en utmaning och ett äventyr med mina små. Förutom att familjen utökades så fick vi äntligen flytta in i vårt nybyggda hus. Under hösten/vintern har vi byggt klart övervåningen så nu är huset så gott som klart invändigt.

I övrigt så har ovan nämnda satt oss på prov under året. Mycket projekterande med huset och ibland oseriösa leverantörer som tagit enormt mycket kraft. En ny familjemedlem vars största idol är sin storebror har varit prövande för någon som är van att få mamma och pappas fulla uppmärksamhet.

Karriär

Vet inte om det finns så mycket och orda om här. Större delen av året har jag varit föräldraledig. Det har varit välbehövligt att få lite distans till jobbet. Jag har faktiskt saknat att jobba. Bloggen har jag däremot uppdaterat hyfsat flitigt under året. Jag och lilla Lu har dessutom varit med på 1 av årets bloggevent. I mitt egna företag har jag legat rätt lågt med att hålla i träningsklasser. Jag har hoppat in när det har behövts. Några marknader och produktmöten har jag haft under året. Helt lagom i takt med föräldraskapet.

Träning

2018 är året då jag tog upp min löpning igen. Det blev många turer i somras och jag sprang även ett lopp. Jag har även kommit igång mer med mitt hemmagym som utökats med ett skivstångs set och miniband. Efter bloggeventet hos Viberoom blev jag helt såld på att träna med vibrationsplatta. Så min julklapp till mig själv var att beställt hem en vibrationsplatta som  kommer i början av 2019.

power plate

Mål för 2019

Jag är helt övertygad om att 2019 kommer bli det bästa året någonsin. Vi är klara med huset, familjen är komplett och jag trivs på jobb och med träningen. Till våren kommer jag parallellt med jobb att plugga på distans. Något som jag funderat på några år, men det är först nu jag är mogen för det.

Eftersom 2018 på många sätt varit rätt så slitsamt har jag bokat en weekend för mig och mannen nu i början på året. Så vi får tillfälle att ladda upp batterierna inför 2019. Välbehövligt för att få en ännu bättre start på året.

Mitt största mål för 2019 förutom mina studier, är att fortsätta med löpningen och ge mig i kast med milen. Dessutom är yoga något jag vill ska få ta lite större plats i mitt liv. När tempot går i 350 kan det vara vettigt att varva ner.

Även om 2019 kommer bjuda på mycket så kommer ni fortsättningsvis kunna följa mig här på bloggen under året.

Stor kram och gott nytt år!

årsresumé

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras