Nya utmaningar

Ni som känner mig vet att jag gillar nya utmaningar. Just nu har jag en burpee utmaning som jag kör (se tidigare inlägg här). Men en utmaning räcker inte för någon som gillar att utvecklas. Jag skrev för något år sedan att jag hade fått upp intresset för simning. Just simning är sådant jag sällan får till, även om jag tycker att det är ett superbra komplement till min träning i övrigt. Men nu har jag bestämt mig på riktigt för att lära mig crawla. Egentligen är det konstigt att jag inte lärt mig det tidigare. Men nu ska det bli av.

Igår var jag i simhallen ihop med sonen och övade. Planen är att få till 1-2 pass i veckan för att öva tekniken. Oavsett hur det går så är jag sugen på att anmäla mig till en crawlkurs i höst. Så mitt sommarprojekt är att bli en fena på att crawla. Har du några sommarprojekt kopplat till träning?

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.