Årets julkalender – Lucka 7

Äntligen fredag och dags för lucka 7.

Här bakom gömmer sig inget mindre än Argi +

För ork och immunförsvar, blodomlopp och muskler

Vårt populära kosttillskott för dig som lever, eller vill leva, ett liv i rörelse, innehåller aminosyran L-arginin – men också flera viktiga vitaminer som stödjer en aktiv livsstil.

För vem?

Toppatlet eller vanlig motionär? Det spelar ingen roll här. ARGI+™ passar alla vuxna människor. Perfekt för dig som lever ett aktivt liv eller som vill komma igång med att göra det, men passar också fint som en uppfriskande start på dagen.

Du får:

  • utvalda vitaminer som stödjer din aktiva livsstil
  • din dagliga dos av vitamin C, D, B6, B12 och folsyra
  • aminosyran L-arginin och en juice- och fruktextraktmix från frukter och bär
  • portionsförpackning för enkelhetens skull

Portionsförpackad energi

Träning i sig ger energi, men ibland kanske du ändå vill ha lite hjälp på traven. ARGI+™ är ett kosttillskott i pulverform som enkelt blandas med vatten eller annan dryck. Det innehåller till exempel vitamin B6 och B12, som bland annat bidrar till att minska trötthet och utmattning och till en normal energiomsättning. Och det är portionsförpackat, så att du alltid kan ha med dig din egen sportdryck i fickan.

För blodomlopp och immunförsvar

ARGI+™ innehåller också aminosyran L-arginin och vitamin C som bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för blodkärlens normala funktion, liksom folsyra som bidrar till normal blodbildning. Ett fungerande blodomlopp är viktigt. Det är kroppens transportsystem som ser till att syre, näringsämnen, olika hormoner och signalsubstanser kan föras runt i kroppen. Blodet cirkulerar i blodkärlen och tar med sig de olika ämnena – och för även bort avfall som bildats vid ämnesomsättningen. Blodet är också en viktig del av vårt immunförsvar. Flera av vitaminerna i ARGI+™, vitamin C, D, B6, B12 och folsyra bidrar också till immunsystemets normala funktion.

Erbjudande bakom lucka 7

http://myaloevera.se/vardagshalsan/sv/shop/category/kosttillskott_naring/product/argi_tm

Som alltid har du 90 dagars nöjdkundgaranti.

Under hela december får du fri frakt på dina beställningar.

 

 

Pga regelverk för återförsäljare så skrivs inga priser ut här i bloggen.
Nuvarande kampanjpris ser du som inloggad i webbshoppen. Är du intresserad  av vad ordinarie pris är får du gärna kontakt mig Rebecca@vardagshalsan.se
4 Comments
  1. Spännande! Har dock en egen variant utav vitaminboozt på recept som jag kökar just nu. Men efter februari ska jag sluta med dem så då kanske detta kan vara ett bra alternativ!

Leave a Reply

Your email address will not be published.