Kvällsjobb

Så var det dags för lite kvällsjobb

Barnen hade svårt att somna ikväll, men nu äntligen har de kommit till ro. Dags för mig att skicka lite kundmail, svara på kommentarer och även packa lite kundbeställningar. Så himla kul att julkalendern uppskattas. (Du hittar senaste inlägget här)

Helt ärligt så kan jag ha svårt att slita mig när jag väl sätter igång att jobba på kvällen. Vissa saker måste ju såklart göras. Men sen så är det faktiskt förbaskat kul också. Nu är alla kundbeställningar packade och jag ska försöka slita mig. Bara ett par inbjudningar som ska mailas ut, sen så.

Har lite träningsklasser inför våren så jag kommer behöva bygga pass inom en snar framtid. Men det får bli en annan kväll. Sängen kallar.

1 kommentar
  1. Tack för både mail och kommentaren inne på min sida. Har hållit på med att göra mina egna smycken sen augusti 2013, och man lär sig mer och mer. Och jag finner ro i själen av att göra smycken för dom är så muycket vackrare i verkligheten. Ska bli spännande att få pröva dina produkter, ser fram emot din post med spänning 👍👍🐱

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras

Vardagshälsan